Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenen Anfaş Food Product 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarına, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Bölümü olarak katılım sağlanmıştır.

                Fuara, Türkiye’nin her şehrinden, Avrupa ve Asya ülkelerinden, Ortadoğu ülkelerine kadar uzanan 42 farklı ülkeden ziyaretçi katılım sağlamıştır.

                Özellikle Yiyecek-İçecek İhtisas fuarlarının amacının, Türk Gıda sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılarıyla buluşturmak, ticari bağlantılar kurmak, yeni müşterilerle tanışmak ve özel oluşturulmuş bir platformda firma imaj ve prestijlerini güçlendirmek ayrıca sektörde ve işletmelerde kullandığımız günümüz teknolojisinin gelişmelerini takip etmek olduğunu böylelikle öğrencilerimize birebir anlatılmış olup, örnek oluşturulmuştur.

                Bu kapsamda, Türkiye’nin en geniş organizasyonu ayrıca her türlü kurum ve otel işletmelerinin, gıda ve içecek ihtiyaç ürünlerine cevap veren bu fuarda öğrencilerimiz tedarikçi ve iş ortakları ile B2B görüşme imkânına sahip olmuşlardır.

                Organizasyonda öncelikle Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Durmuş Gökhan TURHAN, Bölüm hocalarımız Öğr. Gör. Hasan GÖKSU, M.Ensari KALENDEROĞLU, Murat BAŞ ve Yüksekokul Sekreter Vekili Dilek KOCA’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.