Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa TELCİ ve Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN meslek yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Prof. Dr. İbrahim DİLER Hocamız, akademik personelimizle tanışarak, rektörlük görevine başlama süreci ve üniversitemize ait meslek yüksekokullara bulunduğu ziyaretler kapsamında bilgi vererek, yeni akademik yılda meslek yüksekokulları kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ve hazırlıkları; Meslek Yüksekokulları genelinde yaşanan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşmışlardır.

Rektör Hocamız, eğitim kalitesinin yükselmesinin samimi ve yeniliklere açık bir bakış açısı ve kararlı adımlar atılmasıyla gerçekleşebileceğini, üniversitemizin ve meslek yüksekokullarımızın, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde dinamik çözümlere odaklanması halinde, başta öğrencilerimiz olmak üzere, bütün iç ve dış paydaşlar için daha etkili bir üniversite haline geleceğini ifade etmiştir. Özellikle, ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında, akademik personelimizin ve öğrencilerimizin mülki idari amirliklerle iletişim halinde olmasının önemini vurgulayarak, karşılıklı birlik ve beraberlik içinde değerlere sahip çıkılarak görevimizi yerine getirilme konusundaki beklentilerini dile getirmiştir.

Ziyaret kapsamında, Yüksekokul müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Gürkan KALKAN tarafından meslek yüksekokulumuzun alanında uzman, güçlü akademik ve idari personel kadrosu hakkında bilgi verilmiş, Rektörümüz okul binasını ve Uygulama Mutfağını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştır