Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğretim Görevlisi Dr. Gürkan KALKAN, Turizm Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törenle görevi devralmıştır.

Görevi devreden Dr. Öğretim Üyesi Durmuş Gökhan TURHAN “Görev yaptığımız süre içerisinde gerek Öğretim Görevlileri gerek İdari Personelimizle okulumuzu geliştirip, öğrenci sayımızı arttırdık. Tüm Akademik ve İdari Personelimize teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devralan meslektaşım Öğretim Görevlisi Dr. Gürkan KALKAN’A ve tüm personelimize başarılar diliyorum diyerek veda etti”.

Öğretim Görevlisi Dr. Gürkan KALKAN ise “Benden önce 2 yıl boyunca başarıyla görev yapan kıymetli Hocamız Dr. Öğretim Üyesi Durmuş Gökhan TURHAN’A Meslek Yüksekokulumuza yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkürlerini bildirdi”.