STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün Aşçılık Programı öğrencilerine Stres yönetimi ile ilgili eğitim konferansı verildi. Bu konferansta Öğrencilerimiz hem meslek alanında hem de hayatın diğer tüm alanlarında stres ile başa çıkma hakkında bilgiler edindi.

Bu eğitim konferansının gerçekleşmesinde okulumuza yardımcı olan Isparta Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Sayın Uzman Dr. Hüseyin YAVUZ’a katkılarından dolayı teşekkür eder ve Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünün Aşçılık Programı öğrencilerine vermiş olduğu Stres yönetimi ile ilgili eğitimden dolayı Isparta Devlet Hastanesi Pisikoloğu Sayın  Kasım BÜLBÜL’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.