Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulunda Big Chefs Genel Mutfaklar Koordinatörü Murat Aslan tarafından “İnoksan ile Bir Aşçının Dünlüğü” adlı söyleşi gerçekleştirildi.
Söyleş öncesinde İnoksan Halkla iletişim Sorumlusu Selcan KARABURUN KAPLAN tarafından
İnoksan endüstriyel mutfak firması ile ilgili bilgiler verdi.
Etkinlik Murat Aslan'ın "Bir Tutam Mutfak, Bir Tutam Hayat" tadında söyleşisi ile devam etti. Murat Aslan,  "Aşçılık mesleğini yaptığınız sürece size en fazla destek olacak kişi arkadaşlarınızdır" diyerek sözlerine başlayarak, iyi bir aşçı olabilmek için staj yapmanın ve staj yaparken de zamanın iyi kullanılmasının gerekliliğine değinerek meslek hayatı boyunca yaşadığı ve şahit olduğu olayları, tecrübeleri, eğlenceli hatıralarını paylaştı.
Murat ASLAN "Aş yapanın aşa olan aşkındadır lezzet, AŞ'ta aşk olmazsa Aş yapanın çektiği zaten eziyet" sözüyle söyleyişi noktaladı.
Söyleşi sonunda Murat ASLAN süprizim var diyerek çekiliş gerçekleştirip ismi çıkan öğrencilere hediyeler dağıttı.