Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. Aşçılık Programı Yüksekokul Müdürü Dr. Gürkan KALKAN ve Öğr. Gör. Hasan GÖKSU, Öğr. Gör. Murat BAŞ ve Öğr. Gör. M. Ensari KALENDEROĞLU tarafından organize edilen “DÜNYANIN YILDIZ ŞEFLERİ” buluşuyor kapsamında üçüncü bölümü Türk Mutfağı Workshop’unda Osmanlı Saray Mutfağı geçmişten günümüze kadar  hakkında bilgiler paylaşan Chef Rüzgar SÜNBÜL, ek olarak öğrencilerimiz ile birlikte kişisel gelişim, mesleğin püf noktaları, soru-cevap ve deneyimlerini paylaşarak 12.12.2018 Çarşamba günü öğrencilerimiz ile bilgiler paylaştı.

Yoğun katılımcının olduğu konferansta Şarkikaraağaç  Belediye Başkanı Sayın İsa ÇARKACI, üst düzey yetkililer ve S.T.K. temsilcileri katılarak vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. yönetimi olarak teşekkürü bir borç biliriz.