Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Süleyman Demirel Üniversitesi 1.Turizmde Kariyer etkinliği kapsamında birçok konaklama işletmeleri ve seyahat acenteleri stant açıp tanıtım yaparak, öğrencileri de bilgilendirdi.

 

            1.Turizmde Kariyer günleri etkinliğiyle Şarkikaraağaç Turizm MYO, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Bölümü öğrencilerin gelecekleri için plan yapmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarının altını çizen Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Durmuş Gökhan TURHAN ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. M. Ensari KALENDEROĞLU ve diğer bölüm hocaları Öğr. Gör. Hasan GÖKSU ve Murat BAŞ, Geleceğin turizmcilerini ve aşçı adaylarını sektör temsilcileriyle bir araya gelmesine yardımcı olarak lokomotif görevinde bulunduk. Sektör temsilcileri derken, tüm taraflar burada. Konaklama işletmeleri, seyahat acenteleri etkinlikte yerini almış durumda. Öğrencilerimizin bir kısmı buraya gelen sektör temsilcileri ile stajyer olarak çalışacak ve aynı yollardan geçen kişiler olarak hedeflerini gerçekleştirme noktasında güzel bir etkinlik ve bilgi paylaşımını gerçekleştirmiş olduk" dedi. 

 

            Öğrenciler, stantlardan, Yiyecek-İçecek, mutfak ve diğer departmanlar hakkında bilgiler aldılar. Konaklama İşletmelerinin ve turizmcilerin geleceğe yönelik tavsiyelerini dinlediler.