Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Şarkikaraağaç Turizm MYO’da 10-14 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen gastronomi etkinliği kapsamında, büyük desteklerini esirgemeyen ve Aşçılık programının gelişmesinde büyük katkıda bulunan Şef Rüzgar SÜNBÜL, Şarkikaraağaç Turizm MYO ve Şarkikaraağaç Belediye Başkanına teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Sayın İsa ÇARKACI, yerel yöneticiler olarak eğitime her konuda ellerinden geldiğince destek verdiklerini belirterek, Şarkikaraağaç'taki Aşçılık eğitimi veren kurumun gelişmesi, eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Şef Rüzgar SÜNBÜL’de, Türkiye’de Aşçılık eğitimi veren okullar arasında ISUBÜ Şarkikaraağaç Turizm MYO’nun yerinin çok önemli olduğunu ve gastronomi sektörüne yön veren Kütahya Porselenin eğitime fazlasıyla destek verdiklerini belirtti.  

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Gürkan KALKAN,  MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hasan GÖKSU, Öğr. Gör. Murat BAŞ ise kendilerine verdiği desteklerden dolayı İsa ÇARKACI'ya teşekkür ettiler.