ISUBÜ Şarkikaraağaç Turizm MYO Aşçılık Programı ev sahipliğinde, Minik şefler kendileri ve aileleri için mutfağa girdi… Şarkikaraağaç Anaokulunun minik öğrencileri el becerilerini geliştirme ve kendini keşfetmeleri kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu, Aşçılık programı öğrencileri ile mutfakta buluşarak eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirmişlerdir. Düzenlenen etkinlikte minik şefler, mutfağa Aşçılık öğrencileri ile birlikte girerek kendilerine ve aileleri için renkli kurabiye ve poğaçalar pişirdi. Bu kapsamda minik öğrenciler, Öğr. Gör. Hasan GÖKSU ve öğretici ekibi Latife Çetinkaya, Sümeyye Saraç, Ayşe Ünal, Ece Tülübaş, Volkan Leblebici ve Resül Dündar ile buluştu. ISUBÜ Şarkikaraağaç Turizm MYO Uygulama Mutfağı’nda düzenlenen bu renkli etkinlikte öğrenciler, Eğitmen Şef Hasan GÖKSU ve ekibi eşliğinde kendileri için yaptığı renkli, yenilebilen oyun hamurlarından hem eğlenceli vakit geçirdi hemde farklı figür ve şekiller ile aileleri için yaptıkları kurabiyeleri ve poğaçaları pişirerek, ikram etmenin mutluluğunu yaşadılar. İlk olarak Hasan GÖKSU’dan Pastacılık ve püf noktaları hakkında bilgi alan minik şefler daha sonra mutfağa geçerek öğrendiklerini uygulamışlardır. Bu kapsamda Öğr. Gör. Hasan GÖKSU’nun kendi oluşturmuş olduğu pratik tarifler ile pasta, kurabiye yapmak gerçekten büyük bir keyfe dönüşmüştür. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte hem çok eğlenceli hem de lezzetli anlar yaşamış bulunmaktayız.