Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı  
2018-2019 Bahar Yarıyılı (Bütünleme) Sınav Tarihleri  
             
03.07.2019
Çarşamba
Aşçılık 1.Sınıf Aşçılık 2.Sınıf SINIF B301 SINIF B302 SINIF B304 SINIF B202
11:00 Mutfak Çeşitleri          
12:00 Mutfak Ürünleri -I          
13:00   Pastacılık Ve Ekmekçilik        
14:00   Dünya Mutfakları        
04.07.2019
Perşembe
           
11:00 Menü Planlama          
12:00   Gösteri Servisi        
13:00 Ziyafet Mutfağı          
14:00   Yöresel Mutfaklar        
15:00 Pişirme Yöntemleri - II           
05.07.2019
Cuma
           
11:00 Türk Dili ve Edebiyatı-II          
12:00   Meslek Etiği        
14:00 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi -II          
15:00 İngilizce - II          
             
                 1) Öğr.Gör.Dr.Gürkan KALKAN          
                 2) Öğr.Gör. Murat BAŞ          
                 3) Öğr.Gör. Hasan GÖKSU          
                 4) Öğr.Gör. M.Ensari KALENDEROĞLU          
                 5) Öğr.Gör. Halit TOPTAŞ          
                 6) Öğr.Gör. Arif ÇETİN          
                 7) Ücr.Öğr.Elm. Gülay TOPRAK          
                 8) Ücr.Öğr.Elm. Şerife GÜZEL          
                 9) Ücr.Öğr.Elm. Mehmet HİLMİ YILDIZ          
               10) Ücr.Öğr.Elm. Dilek KOCA          
                      Öğr.Gör. M.Ensari KALENDEROĞLU       
                    Otel Lokanta ve İkram Hiz. Bölüm Başkanı