18 Şubat 2020 Salı

Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksek okulu olarak Sayın Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim DİLER’ i ziyaret ettik.

02 Ocak 2020 Perşembe 13:13 tarihinde eklendi | 50 defa okundu

Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu olarak 2019 Yılının son gününde Sayın Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim DİLER hocamızı makamında ziyaret ettik. Meslek Yüksekokulumuzun etkinlikleri ve durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Akabinde 2020 yılı içinde Yiyecek İçecek Sektörünün Günümüz çağına yönelik Yeni trendler ve Sektörel deneyimleri kapsamında değerlendirmelerde bulunarak ileriye dönük projelerden bahsettikten sonra Özel bir çalışma olan Pirinç tanelerinden yaptığımız tabloyu takdim ettik. Sayın hocamıza değerli zamanlarını ayırdığı için Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

AKADEMİK KADRO