Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Dr. Gürkan KALKAN , Müdür Yrd. Öğr.Gör. Murat Baş ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr.Gör. M. Ensari KALENDEROĞLU ile birlikte Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç KIRÇUVAL’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Turizm ve Aşçılık bölümünün önemi ve bu açıdan şarkikaraağacın ayrıcalıkları ve bir ilçe için üniversitenin önemi hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Kaymakam Sertaç KIRÇUVAL’da “ Kurumlar arasındaki iletişiminin önemli olduğuna vurgu yaparak bu tür ziyaretlerin yapılması ve görüş alış verişinde bulunulması gerektiğine değinerek Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. için bizlerde gereken katkıları yapmaya hazırız. İlçelerin gelişmesi için üniversitenin ne demek olduğunu iyi biliyorum ve tüm faaliyetlerinizde katkıda bulunmaya hazırım” dedi.

 

Şarkikaraağaç Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü , “ Yüksekokul olarak Şarkikaraağaç için önem arz eden konularda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağını belirterek Şarkikaraağaç’ın kalkınmasında hiç kuşkusuz Yüksekokulumuzun da önemli katkılarının olacağını ifade etti. Bütün bunlar göz önünde bulundurularak Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.