Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Turizm MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Gürkan KALKAN Aşçılık öğrencileriyle bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye öğrencilerin ilgisi oldukça fazla idi. Konferansta Şarkikaraağaç Turizm MYO Müdürü KALKAN Gastronomi dünyasında Mutfak, servis, yönetim, yiyecek ve içeçek sektöründe mutfak şefi olmaya aday, ulusal ve uluslararası mutfaklardan örnekler sunabilecek aşçı yetiştirmenin yanı sıra, gerekli bilgi ve becerilere sahip nitelikli çalışan kazandırmayı ve bu alanda ihtiyaç duyulan yiyecek-içecek sektöründe eksikliği hissedilen, yenilikleri takip edebilecek kişiler yetiştirmeyi, kalifiyeli, eğitimli yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyerek öğrencilere deneyimlerini paylaşarak meslek yaşamlarında nasıl bir yol izlenilmesi konusunda önerilerde bulundu.