Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04


Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. Martı Myra İnsan Kaynakları Müdürü Nejat ATA, Aşçı Başı Mustafa İŞLEK ve Yiyecek İçeçek Müdürü Salih ERÇOBAN ile Aşçılık öğrencileri bir araya geldiler.
Yapılan Etkinlikte konuşan 50 yıllık deneyime sahip Martı Myra Oteller grubunun Yöneticileri konferansın amacının öğrencilere Turizm iş hayatında ve Yeni nesil Gastronomi Mutfağında ne yapılması gerektiğini ve otellerde işe girmek için öğrencilerden ne gibi beklentiler olduğunu ortaya koymak ve öğrencilerin henüz başlarında oldukları kariyer yolculuklarında onlara yol göstermek olduğunu dile getirdiler. Konferansta öğrencilere iş hayatına nasıl başlanması istedikleri hayallerine nasıl ulaşacakları konusunda bilgiler verildi.


Martı Myra Oteller Grubu Şarkikaraağaç Turizm M.Y.O. ile akademik alanda işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, öğrencilere otellerinde Stajyer ve Personel olma imkanı sunmaya hazır olduklarının dile getirdiler.
Şarkikaraağaç Turizm MYO ile Martı Myra Otelleri arasındaki işbirliğini geliştirmek, akademik staj konularına yeni açılımlar getirmek üzere çalışacakları sözünü alarak gerçekleştirilen etkinlik Personel ve Stajyer alımları yapılarak sona erdi.