Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

Süleyman Demirel Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 20. Maddesi gereğince tek ders sınavına girmeyi hak eden öğrencilerimize tek ders sınavı aşağıdaki tarih ve saatte yapılacaktır.

Tek ders sınavına katılmak isteyen öğrenciler başvuru dilekçelerini Faks yoluyla 0246 4112334 nolu numaraya faks çekmeleri gerekmektedir. "Dilekçe ile Başvurunun Son Tarih ve Saatinden” önce okulumuza ulaşması gerekmektedir. Zamanında ulaşmayan fakslar dikkate alınmayacaktır. Sınava geldiğinizde Faks çektiğiniz başvuru dilekçenizin aslını saat 14:00’de öğrenci işleri birimimize teslim etmeniz gerekmektedir dilekçenin aslını teslim etmeyen öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Tek Ders Sınavı

Dilekçe ile Başvurunun Tarihi/Saati: 20-21 Eylül 2018

Sınav tarihi/saati :25 Eylül saat 14:00 Not 1:Dilekçe Örneği

Not 2: Tek ders sınav katılım şartları aşağıda belirtilmiştir.

Madde 20/5:

Bahar yarıyılı, güz yarıyılı veya varsa yaz okulu sonunda en az 2.00 GNO ile mezuniyet durumunda olup, staj dersi hariç sadece bir dersten FF veya FD ile başarısız olan ve o derse devam etmiş öğrenciler için, dönemine bakılmadan tek ders sınavı adıyla bir defaya mahsus olmak üzere sınav hakkı verilir